Hideway Forum

Hideway Support - English => Windows Vista & Windows 7 => Thema gestartet von: malcarada am August 10, 2008, 16:56:06

Titel: Not working in Vista 64 bit
Beitrag von: malcarada am August 10, 2008, 16:56:06
I downloaded the OpenVPN GUI but when I right click on it I just get a small menu
that says:

Proxy settings (see attached screenshot)
About
Exit

And the installation FAQ in hideway webpage says I should see "connect"
somewhere I dont see it anywhere, I tried filling in the proxy settings
and nothing.

I cant make it work.
Titel: Re: Not working in Vista 64 bit
Beitrag von: osimon am August 10, 2008, 18:16:21
To be honest. we haven't tested OpenVPN on Vista 64 yet.

I would ask you to try the same procedure as for XP 64 (described on https://www.hideway.eu/menu.php/install.html )
You may start with paragraph 3, as you have already installed the program itself. It's probably just a matter of the location of the configuration files.

Please let me know if that helps.

Kind regards,

Otto
Titel: Re: Not working in Vista 64 bit
Beitrag von: malcarada am August 10, 2008, 18:39:50
I didnt try it, I already uninstalled everything as I do not have the time
to do it now and have lots of work to do...

But thank you for help
Titel: Re: Not working in Vista 64 bit
Beitrag von: osimon am Februar 10, 2009, 17:22:28
UPDATE:

Hidway installer version 2 now fully supports 64 bit systems.
Titel: Re: Not working in Vista 64 bit
Beitrag von: malcarada am Februar 10, 2009, 19:16:01
Thanks for update those are good news, I may give hideway a try again
once the subscription to the other VPN I use runs out.